Hi.. sya 1time mom & keguguran 6w pregnt.. kluar ketulan drah yg besar.. ap proses sya perlu lakukn?

2 Các câu trả lời

1-Pergi hospital bawak ketulan tu dalam bekas. 2-Pergi emergency atau pac terus. 3-cakap je awak keguguran dan tak pasti dah habis ke belum. 4-mungkin dorg akan tanya waktu gugur, berapa banyak kuantiti darah bila pakai pad and so on. Saya ada pengalaman misc. Itu yg saya buat. Harap mommy bersabar ya🫂

2mo trước

Thankyou sis sudi brkongsi ilmu utk first time mom 🫂 saya cuba belajar untuk menerima 🥹 saya dh ke hosp & doc scan semua dh keluar.. doc ad bg obimin utk tambahkn darah dlm badan.. semoga urusan sis juga dpermudahakn 🤲

Pergi hospital. Bawa sekali ketulan tu.

2mo trước

Tq sis sudi kongsi ilmu utk first time mom 🤝 Semoga urusan sis dpermudahkan 🤲