Keliru dengan upt ni

#ingintahu Assalamualaikum ibu2.. sy ada 1 soalan berkenaan upt sy ni.. 27hb sy test upt sebelum sahur terang double line.. dah pergi scan tp x nampak kantung lg cuma rahim menebal..2 hari lepas tu sy bleeding dlm 4 hari tp darah keluar ckit2 je la.. pg td sy test sebelum sahur yg line T jd x terang.. kenapa ye? Adakah saya gugur? Atau chemical pregnancy?

Keliru dengan upt ni
14 Các câu trả lời

kes saya hri tu sis chemical pregnancy selepas 1 minggu jadi negatif.

2y trước

Next week sy try test jugak, kalau negatif belum rezeki lg la 😅

Masa awak pergi scan tu berapa week? Boleh jadi spotting juga

2y trước

Seingat sy dlm 3 mgu ke 4 mgu dr tarikh ovulasi sy tu, sy x pndai jugak nk kira sis.. then doc bgtau rahim sy menebal 1.7mm n x nmpak kantung lg la.. tnda nk preggy.. In shaa Allah next week sy test.. kalau ada rezeki Alhamdulillah

bleeding tu keluar darah color merah ke brown?

2y trước

Color brown2 sis skali lendir ckit2.. tp mng kaler brown la bukan fresh..

semoga ada rezeki

1y trước

Terima kasih sis😍