Hi,nak Tanya ibu2 dalam ni ada tak pernah cucuk Insulin untuk kencing manis semasa hamil ok ka tak?

1 Trả lời

oder minyak kelapa dara sy minum minyak kelapa dara kali 3 cek bsp ok stabil selamat la cucuk insulin ni kali keempat sy x pantang pon mkn..mlm pon sy mkn sy x bleh sbb ada gastrik perut pedih...tgh2 mlm bangkit nak mkn.....mlm sy minum minyak kelapa dara je la...mula2 tu x leh nak minum lama2 dh bleh minum ngan milo @ susu panas.