Kalau kandungan dah 9minggu mmg xnmpk baby lagi ke ? Tiap kali scan mesti tak nampak langsung🥲🥲

3 Các câu trả lời

Awak chek ada kantung tk dkt rahim?? Pengalaman sy sy first mom now … mse 4-5/6 weeks ada kantung .. pernah dlu sy chek 8minggu3hari tiada lagi baby iktkan 8minggu dh ad tauu baby dlm perut tp atas2 ibu jgk kdg2 9minggu 10minggu chek xde lagi tapi sy alhmdulilah chek baru ni 9minggu5hari dah ad baby dan heartbeat 😊 first chekup .. nii next pulak ke kk 5/11 nnt 😊 sy doakan semoga baby tu ad doa2 usap2 perut tu insyaallah ad ..

11mo trước

skrg 9w3d....

Scan dekat KK or KS. Sy scan dekat KS masa 7w x nmpk dr perut. Buat TVS scan baru nmpak. Scan 10 week dekat KK dr perut still x nmpk. kena dtg lg 2weeks. Sy terus ajk husband pegi KS. Alhamdulillah clear nmpk dah dr perut. Sono ckp perut sy tebal sgt mmg susah nk nmpk. Lpas 2weeks sy pegi KK utk scan alhamdulillah dah nmpak.

kantung nampak tak? patutnya by 6 - 7w tu dah nampak heartbeat

11mo trước

tak nampak sis , scan dari bawah still sama je lagipun kantung xberapa cantik hmm🥲🥲