Assalamualaikum.. kandungan sy 7weeks 6days.. tp sy belum buat buku pink.. xpe ke?

7 Các câu trả lời

saya dh 12week pun belum buka buku pink, sbb ada sejarah gugur, wk2 12week... sy hnye kerap pergi scan sahaja tengok keadaan baby's 😇 alhamdulillah baby siht, insyallah 12week 6day bru nk buka buku pink,

2y trước

10weeks dah nmpk jlas x? klau scan? sbnrny sy pn ad mslh.. bkn sje2 xnk buka buku.. 🥲

sy pun dh 8w tak bukak buku pink lagi. katanya 12w kebawah wajib bukak. nt sy w10 la kot g bukak sbb time date tu je qmed kk kosong 🤣🤣

2y trước

skrg pn sy blm bukak.. 10w

Sy mggu depan 7/7 masatu 8w4d dh booked date online 😊

2y trước

sy 10weeks blm buat🥲

Dah nmpak jantung baby tu dah blh buka dah buku pink..

2y trước

yeke.. 10w dh hr ni.. tp blm bt

sy 10mggu 6hari belom buat lgi ni 😌

2y trước

sy hr dh dh 10w.. tp xbt lg

buku pink buka 8w ke 12w.

2y trước

boleh. jnji jgn lps dri 12w.

tq