Berapa kali Bayi yg bf berak sepatutnya plus dah start solid food.

Inform dktr yg baby berak 2 3 hari or 5 hari sbb breastfeed dia punya muka macam pelik and dia kata supposedly baby bf ni berak hari2. Normal ke macam ni?

3 Các câu trả lời

Anak saya bf dan dah start solid food. Anak saya berak selang 3 hari. Mula2 risau jgk. Takut sembelit ke apa. Tp alhamdulillah. Okay jaa

saya dulu pernah tanya dr. juga bab ni, tapi dr. saya ckp okay je. asalkan bila dia berak , tak pernah sembelit. 😅 .

bby sy bf stkt ni sehari sekali pling lama pn selang sehari xberak tu pn sy da rsw mesti buat senam2 dgn urut