Adakah anda membuat imbasan jantina ketika hamil?
Nêu ý kiến
Ya
Tidak

4737 nhiều câu trả lời

22 Các câu trả lời

Dah scan 5 bulan tpi baby sorokkan jantina. Tggu 7 bulan nnti tgok nmpk ke x jntinanya. Kalo xnmpk redha je. Pregnant kali ni xkisah boy or girl sbb dua2 dah dpt.

tapi baby still xtunjuk jantina sebenar2.. jwpan dokter 3 kali dh scan still sama ( MUNGKIN PEREMPUAN )😶😶

2x buat n 2x tu pn jawapan yg brbeza. jadi nya tetap surpraise juga. tunggu dh keluar nnt baru tau jantina😅

Tggu baby kuar.. Xkisah laki pompuan.. Coz anak sulung laki n second girl.. Tggu yg ke3

Pergi klinik nak scan, tapi exited sampai terlupa nak tanya jantina.. hahaha

ya, excited hbis..nk branak nie pn rse nak buat lg😅

ya..tp xnak tunjuk..sudah bersalin baru tau😂🥰

Tapi belom dpt dikesana gender die 😂

Tak tahu.. Sebab 3 kali scan xnpk🤣

Sbb husband yg excited lebih😉