How can I get pregnant??What you can advice me I'm 35 now😭I want to have a baby this year😞🙏🙏🙏🙏

I'm Trying to convince needs your advice pls #pleasehelp Ask mo lng Po SNa kng bkt Po until now have dni pa Po ako nabununtis Im 35 now I try taking folic acid just this months.Now keep lng Po e2 tintry Ms matnda Po ako Ng 9yrs s bf ko gusto ko npu mgkababy 😭#advicepls Last 2004 nagpaultraspund Po ako my Cyts ako 1.8 cm naun dpako nkkpgpacheck tlg#advicepls

2 Các câu trả lời

need niyo po talaga magpa consult sa OB, para ma discuss kung ano causes and mabigyan po kayo ng tamang meds to take. Praying na sana biyayaan na po kayo 🙏🙏🙏

don't feel pressured. continue praying. I'm 38 yrs old and this is my first pregnancy. God's will mabubuntis ka dn momsh.