assalamualaikum..hai

I'm pregnant 29 w...Ada cara x nk hilangkn gatal2 di bahgian missV..x tahu gatal sbb pakai panty liner or keputihan..very worried takut effect pd baby..

6 Các câu trả lời

Hi sis, semoga panduan ini berguna. Dalam artikel ini ada dibincangkan tentang tanda-tanda keputihan yang tidak normal, dan apa yg boleh dibuat untuk mengelaknya. https://my.theasianparent.com/keputihan-semasa-hamil

Bagitahu nurse sis. Keputihan boleh jadi bahaya pada baby. Nanti nurse bagi ubat. Try cuci dengan air garam. Banyakkan minum air suam, air barli

Kalau saya, saya Rendam dgn air panas/suam lepastu letak cetaphil

Cuba sis ambik air suam campur garam...then cuci...sye selalu buat cam ni...caranye kk ajar

Rendam dgn air garam..slma 10mnit.. sya prnh kna dlu, buat mcm tu dlm 2 mnggu da elok

Sila bgtau doctor. Jangkitan kuman boleh effect kandungan. Nanti boleh menyebabkan contraction awal.