I'm new

I'm first baby, and so exciting ! ? now 11w1d.. last scan 4weeks tak nampak apa².. on next Monday I'll scan back.. hopefully dapat nampak kandungan ?

7 Các câu trả lời

macam saya ,dr ank 1st n second.klu scan awl2 ngdung ssh nk nmpk.masa tu dh risau, doc ckp.... de 2 kemungkinan.maybe masih terlalu awl ke2 kemungkinan kndungn luar rahim.alhmdulillah smua nya ok.mg sis pun smua baik n slmt dipermudhkn sgla urusan.

6y trước

ohh mcm tu ya.. sbb ada juga dgr kandungan luar rahim.. takut juga.. harap2 semua okay... 😊

Hi Fadlina! Congratulations on your new baby hoping everything will go smoothly during your pregnancy and make sure to take care both of you and also your baby.

5y trước

tqsm dear 😍 hope so..

Inshaa Allah aamiiin, moga kandungan sihat selalu

congratttsss mummy

Amin.

Congrats!!

Amin