morning sickness ke tak ku tau.

hi im 8 weeks pregnant..1st time dan 35yrs old..xda la mengidam sangat mau makan ini itu..tp pening dan cepat rasa penat.lepas tu kdg muntah kdg tak...tp doktor ckp HB kurang..nak paksa mnm air putih xsmpai stgh gelas..dan scan detak jantung baby mmg laju...hopefully semua baik2 saja..cuma worried sbb slera kurang..mnm air pun susa nak masuk..klu mkn n xmuntah mmg makan nasi putih n telur dadar ja fav masa skrg.bayam kurang skit selera tu..hati ayam xpndai nak mkn..ada suggestion makanan lain tak?

1 Trả lời

Hi mommy! Pregnancy usia 30an memang penat. Saya baru 32 tahun pun lemau je ms pregnant last year. Tp masih ada selera makan. Rsnya nnt ada balik selera mkn tu. Cuma kalau blh try n error mknn yg berkhasiat, takut kalau makan maggi ke apa terleka pulak nnt. Hihi.