SPOTTING

HELLO IM 5WEEKS AND 3DAYS PREGGY NORMAL LG PO BA MAG SPOT? AS IN KUNTI LG NMN DROP LG, THANKYOU IN ADVANCE

3 Các câu trả lời

Is spotting normal during first trimester? Light bleeding, or spotting, during pregnancy is common, especially during the first trimester. It is considered spotting when you notice a few drops of blood occasionally in your underwear, or if you wipe yourself with tissue and see a little blood on the paper. There should not be enough blood to fill a panty liner. - nag search din po ako, pero better go to your OB para sure.

5 weeks preggy den ako nun nung nag pa consult ako sa ob ko 2 days ako nag karon ng drop spotting pero sabe ng ob ko normal lang daw yun kapag nasa first trimester ka palang

Hindi po normal lalo nat nasa 1st tri kapa lng po. Better consult your ob.