Backpain

Im just on my 3rd week. And im having a massive backpain ? it has been 3days today. Is it normal?? ? how long will it be?

16 Các câu trả lời

I dari first trimester smpai skrg 3rd trimester mmg ada masalah backpain. Doc ckp makin baby mmbesar akan makin sakit.

sy pun sakit blkg masa 1st trimester.. then after that ok ady come 2nd trimester.. pun xtau knp. huhu.. 🤔

awal sis sakit belakang..biasa 3rd trimester br rasa sbb berat baby makin membesar..

hye mum...plz consume a lots of vegea..and green juicing..😉

lagi sakit bila da masuk t3

Its normal