i cant wait to see my baby

Hi, im 37w pregnant.. Tapi belum ada bukaan rahim. Sedihnyaa

9 Các câu trả lời

Sama lah kita sis..sya dah nak msuk 38wks 😙 tpi blm ada tnda apa2 lg ..skrng ney rasa excited sgt nak tgu kdatangan baby 😁. semoga Allah permudahkan kita masa mlahirkan 😇

Samalah 37w skrg 🤣🤣🤣 tp sy anak petama hmm takde pengalaman lg... Excited tu ada tp seram pun ada 🤣🤣🤣 nk jalan lama² pun seksa ... Sakit tak sis masa cek bukaan?

Time 37 weeks ni sy dh kena serah diri dh sis.. takpe sis..ada masa lg baby nk kluar tu.. innsya Allah.. mudah2an urusan sis dipermudahkn. Aamiin

Xpe bru 37weeks awal lg tu, ade lg 2mnggu..doa yg baik2.. even sy yg bru 34weeks ni pn memang xsbar gak nk jmpe baby..excited 😋

Sama dah nak masuk 39w tapi bby macam selesa sangat dalam perut jer rasa sakit pun takde 😑

Nk sedih knp?.. x lm lg kn.. patutnye happy nk tgk baby.. cume ms cpt ngn lmbt je pun.. aiyooo...

5y trước

Sis,jgn la marah.sy tak rasa sis yg sorg ni komen mcm haters.maybe silap sis juga takde tulis yg sis ad gdm.biasa yg normal preggy ni akan sabar tggu time due.that y la sis yg sorg ni ckp mcm tu

Xpe. Yg penting da msuk laluan. Xlama lagi keluar la baby 🤭🤭

wahhhh semoga mudah urusan sis sy doakan😍

xpe.. bg die 4 mgg lg..

5y trước

eh.. 3mgg lg...