Children's Age Gap

Ilang taon ang agwat ng iyong mga anak?

242 Các câu trả lời

1st Born- 9&half yrs old, second child-8 yrs old, third-4&half yrs old 4th- preggy ako 8months

my eldest is turning 14yrs old this coming Nov.,ang 2nd 9yrs old nung June and 38 weeks preggy

10 years old bago sya nasundan ngaun oct 26 EED ko first baby ko oct 22 ko sya pinanganak😊

3yrs old. 7months buntis ngayon ❤️ magiging 3yrs old ang 8months ang eksaktong gap nila

my elder daughter is 13 my second daughter is 8 and now I'm having my third baby boy 😊

My first born was 3yrs.old and now i'm preggy for my second child @ 38weeks today.

12 & 11 yung 2 boys ko.. 34 weeks preggy now sa aming baby girl.. Finally.. 😁

8yrs gap ng 2 anak qo,tapos buntis aqo ngayun sa pangatlo qo,4 yrs nm gap nila.

for may eldest at sa pangalawa ko 3 yrs age gap,sa 2nd at sa 3rd ko 4yrs naman

1st 4 years old 2nd 2 years old and now preggy baby 3rd @ 27 weeks 😁💪