Breastmilk

Ilang oz po ba dapat pinapainum sa newborn baby bali 21 days na po sya. Breastfeed po sya kaso lagi ko sya na overfed 3 times na nangyari na lumabas gatas sa ilong niya. Balak ko sana mag pump nalng at isalin sa bote para alam ko ilang oz naiinum niya tuwing dede niya. Salamat po sana may sumagot. FTM here.

1 Trả lời

It's 570 to 900 ml per day if you are breastfeeding your baby. I suggest you create a breastfeeding schedule, and also try to watch latching technique so that your baby can drink your breastmilk without a problem. In my experience there is no such thing as overfeeding when it comes to breastfeeding my little one. Normally when he is done latching he falls asleep immediately.