gatas

ilang oras po ba Bago magexpired ang gatas galing sa suso ni mommy?

2 Các câu trả lời

Recommended breastmilk storage period *- Room temperature (25°c) 1hours *-Refrigerator (4°c): 5days *- Freezer compartment of a 1-door refrigerator. 2weeks *- Freezer compartment of a 2-door refrigerator. 3months *-deep freezer with contant temperature (-20°c) 6months

Hi mommy. Please see guidelines from Babymama.ph. This is what I also follow.