Hi semua mommy..nak tnya skit Klau ikut apps ni sy da msuk 37w tpi msi ckp sy bru msuk 35w

Ikut anggran scan bru msuk 35w tpi Klau ikut apps date sy last haid kiraan DA msuk 37w1day mna stu btul ye

1 Trả lời

ikut EDD yang doctor bagi sis.. sy pun mcm tu kalau ikut date last period due sy 2.11.22 tapi ikut scan EDD sy 11.11.23.. so sy ikut yg doctor bagi date tu je.. perkembangan bby sume sama dgn date yg doctor bagi... kite pun xtau bila persenyawaan tu berlakukan..

2y trước

ohhh okay sis tq