Curious mom

If ever na puyat at laging nasa radiation (like phones and computers) while pregnant, ano po magandang inumin na vit or gawin para sure na healthy padin si baby?? Im 5months preggy ?

1 Trả lời

Continue your vitamins lang mommy. CSR ako and graveyard shift plus 4x11 pa ang sched ko. I make sure to drink Promama twice a day and drink my prenatal vits everyday para makatulong kay baby. I also sleep whenever I can since I'm already a mom of three and this is my 4th pregnancy.