Petua tambah susu dan apa yg boleh drop susu?

Ibuuu Ibuuu boleh share mcmne nak tmbh susu badan? apa yg boleh buat susu badan drop? baby hisap tp susu tak keluar. mengamuk then lamaaaaa a die hisap baru ada. ? air halba dah try, air kurma dah try, ni bru nak try sup lobak putih.. dah tak keje ni tekad nak fully bf 2 tahun. bantuinnnnnn bonda ya ibukkkk..

Petua tambah susu dan apa yg boleh drop susu?
17 Các câu trả lời

Sil buka ig follow @noorfazila_bt_abdul_rahman & baca highlights notes berkenaaan penyusuan