perut terasa berat

hi ibu2,sy nak tanya kot2 ada ibu yg tahu,kenapa ya bahgian bawah perut terasa berat je ,bila berjalan baru terasa,rasa mcm ada benda je kt area yg sy bulatkn dlm gmbar,sy pregnant 16 weeks..normal ke ya?

perut terasa berat
2 Các câu trả lời

sama la sis, sy smpai skrg 19w msi rsa sakit ringan kat sana, bila duduk bdiri laju2, trsa sgt, bykkn rehat sis.. jgn buat krja berat2, takecare

2y trước

yeke,hrap tak ada ape2lah kan...tq sis

normal. sbb rahim kite kan kt bwh, baby kan makin lama makin membesar.