Scan Baby

Hi ibu2 Pernah x pergi scan 5d Tpi bby xnak tunjuk muka Kaki + tngn 2 2 ttp muka.. Dh pujuk2 pon xmau turun kan kaki, dia gerak2 gitu je kaki nyaa + menguap2 lagi ?? Nampak pon sipi2 je muka bby tadi.. Blik klinik elok pulk menendang nya ? Kalau ibu2 pergi scan lagi x? 30week

9 Các câu trả lời

Hari tu doktor ada lah pesan masa anak first,kalau nk g scan 5d ni sebelum scan makan coklat dulu, sbb nk bg bby aktif maybe hahaha baru ni try second bby tp scan biasa, mkn coklat mmg aktif betul bby dalam perut seronok je dia.. Wallahualam sis blh try

4y trước

Hehee.. Tq sis👌

Ade gak pi scan 5d msa 28w aritu.. smp kesudah x nk tunjuk muka.doc siap usik2 lg perut dgn hrpn baby palingkn muka msa nk scan.. last skali sy blik dgn hampanya.hahaha.. skrg da 30w mls da nkpi scan.tgk jela bla da kuar nnti rope sape.. hehe.

prnah scan 5d,mcm tu la.. dia tnjuk muka sikit2 ja.. sbb dia park semua kt bhgn muka, kaki, tgn, tali pusat hahaha smpai dktor ckp adik tepi sikit nk tgk muka, siap tendang dktor balik😅

Mcm sy first scan 5d baby mcm hisap jari.. doktor bg 2 minggu nnt dtg balik.. lepas 2 minggu pn baby malu2 nk tnjuk muka dgn tali pusat dkt depan muka. Dpt la jugak sipi2 scan 5d 😂

Sama laa saya dia tutup muka.. Doktor jenuh jekan2 perut baru lahh dia pusing sikit2 demi sikit... Alhamdulillah dpt tngok muka si manjaa 🤭🤭

Sama laa .. dia tutup muka ngn tngn .. nmpk sblh ja tngn dia .. tido plak tu ... Elok kluar klinik sonok ja dia gerak2 .. maybe dia malu kot 🤭

X pegi pn biar surprise je la.sy pn lbih kurang mcm awk dia x nk tunjuk muka duk tido je😅DR gerak2kn perut pn dia x nk gerak.

kalau sy, tggu nnti bersalin.. boleh tgk, pakej peluk ciun puas2😁

Sis pergi scn 5D bpe mnggu kndungan sis.??