Sakit belakang

Ibu2..nak tanya normal ka masuk 8w jadi akit belakang? Saya bawa moto terhentak sikit pun dah sakit..boleh ka sapu minyak?

1 Trả lời

normal sis , makin bsar baby makin kerap kita sakit belakang boleh je sapu minyak di belakang tapi bukan diperut iyaa , masa tidur try tidur mengiring dan lapik bantal di belakang untuk support if naik motor maksure jgn trlampau laju better bawak slow , kalau ad rezeki lebih beli bantal pregnancy trus

2y trước

if bawak motor just slow saja dkt benggol dan elakkan jalan brlubang supaya kurangkan hentakkan , tidur nnti try lapik kan bantal dan naik kan sedikit kaki ketika tidur mengiring xpun puan peluk sahaja bantal peluk panjang tu belakang buat sendalkan bantal untuk support pinggul dan pinggang