Gambar scan baby boy ke girl

Hi ibu2...nak cuba tguk kn gambar scan tu baby boy ke baby girl...??dkter ckp mcm baby girl tpi x pasti lgi tkut t’silap sbb baby kepit peha.... 😊

Gambar scan baby boy ke girl
26 Các câu trả lời

saya pun takreti tgk gender baby kalau gambar mcm tu. dengar doc tunjuk jelah baru faham . saya scan 2d 20week dpt boy. haritu 25week details and 5d pun boy jugak. terang terang tunjuk muka je dia sorok 😂

Sy buat details scan & scan 5d.mse 27week.mmg terng2 nmpk burger.. Bby pn xkepit kaki. Beli baju pn ade warna pink ,putih, oren, purple. Pstu baju Abg ye yg lma pn ade lg. Pakaikn jela.jimat😊

Mcm sy de 3 line doc kta girl.moga baik2 je smua.. triple cnfrm scan girl 🤲🏻 sbb sy dh de 2hero.alhamdulillah geng msk2

2y trước

Aminn...sya pn da ada 3 hero 1 bunga..tu yg m’harap dpt sekuntum bnga lgi... smoga baby sihat2...🤲😊

mula scan saya mcm ni juga doktor ckp perampuan lps tu dlm seminggu doktor lain ckp boy tak tahu mana yg betul

nampak mcm girl. 3line. tapi nnt boleh cuba repeat scan balik nk confirm jantina baby.,☺️

Ini saya punyaaa. Hehe tgh tggu 5 hari je lagi nak bersalin dah. Scan ni masa 21mggu

Tq ibu2..Nnti 28week nak comfirm semula....smoga baby sihat2... 😊🥰

macam girl.. kalau boy nmpk turtle die.. haha.. sy scan aritu boy.. hihi

Sy punya mcm ni ..doc bgtahu lelaki .menurut pandangan ibu2 mcm mn?

1y trước

Ni boy

nampak MCM baby girl