Mutah selalu

Hi ibu2 yg pregnant. Sya masih dlm trimester 1. Tidak bahaya kah kalau makan asyik2 mutah? Bimbang sebab first bby 🥹

3 Các câu trả lời

sy awal mengandung asyik muntah makanan sampai la muntah darah. bahaya muntah darah. masa buka buku pink, doktor bagi ubat loya/muntah n ubat sakit perut. sekarang 11 weeks dah okay. kurang alahan muntah. biasa muntah sepanjang hari tapi sekarang muntah sekali waktu malam je.

tak bahaya pun,tp kalau boleh cuba mkn wlpn sedikit2 dlm jarak yg dekat..sy pn sma kadang yg mkan sikit je yang keluar balik tu banyak 😅

tidak sis sy pun macam tu Juga skg msk trimester 2 pun sy msh muntah lagi