Gbs +ve

Hi ibu2, tumpang tanya, sape2 pernah tak kena gbs +ve tapi lahir bby dgn slamat? Baby takde masalah. Sy skrng 14 weeks. Doc bgtau smlm kebanyakkan gbs +ve ni kerap spotting & akan lahir bby awal. Risau plk sy.

1 Trả lời

sye ank ke 4 ade gbs..bersalin awal 36week..alhamdulillah baby ok xde masalah,,gbs sye luar permukaan vagina jadi dktr tahan baby 5 hari untuk bg antibiotik tkut ade gbs jgak..so far alhamdulillah xde pape semue selamat

4y trước

Alhamdulillah. Terima kasih puan. 😊