28w cruise

hi ibu2 .. sy nk minta pendapat .. sy da book cruise tp tour tu cakp prgnant bawah 26w bole naik cruise masa book tu sy pun lupa buat pengiraan berapa minggu 😅 bila congak2 date cruise tu sy da 28w rupanya.. boleh ke sy naik cruise ? #SeriusTanya #ingintahu

3 Các câu trả lời

Tak boleh. Nak naik cruise pun diaorang mintak surat doctor sama macam nak naik kapal terbang. Buku pink pun kena bawak sekali.

Tak boleh, nnti time nk check in cruise dia akan cek buku pink atau surat doktor kalau lebih xboleh naik

Kena ikut T&C cruise tu.