Teringin makan maggie kari dalam cup

Hi ibu2 sy nak tanya sepa, pregnant tapi teringin makan maggie kari dlm cup tu? Sy skrg da 11w tapi teringin sgt nak makan maggie kari dlm cup tu, takde masalah kn? Tq

26 Các câu trả lời

Boleh je makan, takde masalah. Melainkan awak ade allergik on certain makanan. Tapi makan berpada pada taw, maggi tak sihat sangat 😂

kalau tak preg. pun tak elok makan ,preg. pun sama juga. tapi bole ja makan tuq lepaskan keinginan tuh.

sy pun ade teringin makan..makan juga. tp bukan selalu.. rasanya masa pregnant ade la 3kali makan je..

Haii. Mcm saya dulu. Teringin sgt mkn maggie dlm cup. Kalau teringin Boleh nak mkn. Buat raso raso.

boleh makan cuma kalau boleh perencah tu letak setengah sahaja..mix dgn sayur dan telur pun okey..

sy suka mkn maggi jgk msa preggy tp berpada la.. blh ja sis no prob.. jgn lebih2 je

boleh je nk mkn utk hilang kn rasa teringin tu. cuma jgn mkn selalu ja☺️

boleh buat lepaskan teringin tu . jgn makan banyak2 tau awak

sy mse ngndung bau megi xbleh hehe smpai 4 bln alahan..

boleh sis nk mkn .tp cmpur2 la sayur biar ade khasiat