Morning sickness

Ibu2 stop morning sickness muntah sume tu bila masuk berapa weeks eh..?? Sy skarang 12 weeks.. Masih ada loya.. Muntah dah kurang alhamdulillah..

39 Các câu trả lời

sy dari ank pertama hgga ke tiga ni semua tk ada morning sickness tp suaminya yg mabuk2

Saya 10w cuma Pening2 lalat dengan mual angin je tu pun sekali dua je dlm sehari.

sy start 7 weeks. Muntah ngn migrain. smpai la 14 weeks dia slow down.

sy skrg 6w . mmg kuat sgt pening . muntah tkde just mual2 n loya je

sy Dr mula smpai k 11 w 5d ni msh loya.. muntah msh jga.. 😔😔

sy kndungan msuk 24 mnggu pn msih ada lg rasa nk mntah n loga😩

sy lepas 13 week. tapi still takleh makan ubt2 klinik, muntah sje

Sy 14w baru stop, now dah 3rd trimester, muntah2 semula 😅

start dr 5w smpi skrg 11weeks....xde tanda2 nk pulih lg

sy dr awal smpi skrg 19 mggu masih loya dan muntah