Hamil dengan IUCD

Ibu² siapa yg ada pengalaman hamil dengan alat IUCD ? Siapa ada senasib dengan saya hamil & alat IUCD masih di dalam rahim tapi benang tak dapat detect maybe terpintal keatas . Saya hamil anak no3 & tak berpengalaman dlm kes ni . Boleh share tak pengalaman ibu2 yang pernah senasib dengan saya . Saya takut sebab skrg saya bleeding & consume ubat kuatkan rahim . Doakan journey saya berjaya sampai bersalin next year ♥️🥹#ingintahu #seriusnanya #iucd

1 Trả lời

saya skng tngah hamil dgn iucd..tpi benang msh stil ad dekat bwah..skng sy dh 15 weks..biasa dktor sntiasa pntau keddkan iucd..

12mo trước

biasa die bka time 6 atau 7 bulan kdgn..