Vitamin

Ibu2 , siapa penah consume ganilia?

Vitamin
19 Các câu trả lời

Sy mkn diawal kehamilan je..sbb ubat nie besar sangat size nye..tekak xleh trima..😂😂..tp lepas bersalin doktor suruh amalkan balik untk banyakkan air susu..baru je start mkn semalam..ok tekak dah boleh terima...😅😅

2y trước

Sy klu mkn... Mesti muntah sbb saiz besar susah masuk tekak

Ganilia bagus sis,sy pn consume ganilia dr awl preggy lg...ms scan kt klinik swasta doc ad bgth jenis2 vit y terbaik tuk ibu2 mengandung n yvpaling doc syorkn vit ganilia ni...hrga dlm rm65 klau xsilap

5y trước

A’a sama laa dr dkt klinik suggest ganilia. Dlm ganilia semua dh ad, mmg terbaik utk baby . Inshaa Allah.

At first saya makan ni tapi tukar ke similac pramilet sebab ganilia dia punya fishy smell buat saya muntah.Dr syorkan pramilet,ok boleh telan...skg dah 3 botol habis.

mcm mna nk mkn ganilia ni..sy cuba kunyah..tp muntah..bleh ke mkn mcm ubt biasa tu dgn air..telan mcm tu jee..tl0ng suggest kn kt sy..😊

vitamin nie sama mcm obimin tu ka?? mkn ganilia nie boleh add folic acid n obimin ka mcm mna ea?? sory kurang tahu..

Sy mkn vtamin ni dr awal pergnant smpai skrg dh masuk 6bln..alhamdulillah okey je..suggestion doc swasta

Sy, dari sbelum pregnant smpai lah skg sy pregnant 26week mmang sntiasa makan.. 😊

5y trước

Wahhh. 👏🏽. Sy start 14 week. So far okey. Xde constipation mcm before nie.

Tk pnh plk.. Makn pil yg doc bg jw... Tk berani mkn pil lain

Saya pun makan vitamin ganilia dari awal preggy...doktor yg bagi

5y trước

Saya pom bru beli dkt klinik

Sy pn consume vit nie jugak..mmg ok..sy combine dg milical tablets..

5y trước

Yup. Dktor pom rekemen yg nie .