anak jarang buang air besar.

Hi ibu2 semua..sy nak tanya ada x ibu2 kat sini yg anak berak 2 or 3 hari skali..mkan dan susu dy normal je..banyak..masalah sejak umur stahun pda bulan lpas dy x berak hari2..kdang2 kne sembelit..air masak dy mnum je..buah2 sy ade bagi juga..skrg guna ducth baby 0-12..pnah tukar bulan lpas utk 1thun tp dy sembelit teruk.or kne tukar brand susu lain.ade x ibu2 alami msalah camni.tq

1 Trả lời

Tukar susu sis .. Cuba lactokid 1-3 .. Anak sy pon tk okay mnom dutch baby .. Lepas minum konfirm muntah .. So sy tukar ke lactokid .. Alhamdulillah okay .. Selera pon btmbah