Susu utk ibu hamil

Hi ibu2 semua,adakah d Sini yg minum susu anlene semasa pregnant? Ok ka susu tu d amalkan minum semasa hamil?

1 Trả lời

Tidak pernah cuba sis. Sy google susu anlene mmg selamat untuk ibu mengandung tapi disarankan minum anmum materna which is under their company juga sebab nutrien yang penting utk ibu mengandung tiada dalam susu anlene. Sy minum susu anmum materna perisa plain. no added sugar which is better than any maternal milk out there 😊👍🏻