Sunsweet prunes & sembelit dalam pantang

Hi ibu2 semua, saya nak tanya boleh tak ibu dalam pantang makan sunsweet prunes ni? Saya beli sbb saya susah nak membuang. Hari ni pantang hari ke 20. Tp mak saya tak bagi makan sbb risau nanti anak sakit perut. Saya dah cuba macam2, makan sunkist tak jadi, makan kurma pun tak jadi. Even makan ubat lembut najis pun still tak jadi. Saya dah buntu dah ni. #pleasehelp #firstmom

Sunsweet prunes & sembelit dalam pantang
1 Trả lời

Boleh je nak makan. Tak pun try cari ubat forlax. Utk saya mmg menjadi lembutkan najis. Senang nak membuang