boy or girl ?

ibu2 semua rasa2 tengah mengandungkan anak lelaki ke anak perempuan ?? jom share #suka2 ?

115 Các câu trả lời

1 scan klinik kerajaan katanya baby girl, 2 scan swasta jawapan yg sama. InshaAllah bby gilr yg keluar 💕 hehe tak sabarnyaaa nak menanti kelahiran puteri saya. Due 8/8/2020

Rasa2 boy.. ramai kata nmpk gaya perut semua boy.. naluri kata boboy.. naluri ayahnya kata gegirl.. hahah ahad nnt baru nak scan.. naluri ttp rasa boboiiii.. tngk nnt

Belum scan lagi tp orang2 tua dalam family saya kata lelaki.. klu ikut instinct saya pulak, x tau laaa.. yg penting sihat dan sempurna kan sis. #21weeks #firstbaby

Girl kot.. sbb suke make up.. agal garang.. x suke sepah2.. xgeng ngan budak lelaki hehe.. Memula preggy suke mkn tomyam.. pedas2 n masam.. skrg suke laa manis2 ckit..

5y trước

Xtaw la sis..nnti nk try p scan kt swasta plk..

Boy. .tp blm scan lg..nk sgt boy,tp perasaan nk sgt tu yg menakutkn sbb sllu yg kta nk sgt tu mmg ssh menjadi kyataan..jd boy atau girl xkisah lh pnting slmt..

sy xkesah laki ataw pmpuan.. belah ayah sy harap kn ppuan sebb senua cucu dia lelaki..dlm 8 org.. belah mertua semua pmpuan mengharapkn cucu lelaki...😊

Sy rasa girl, scan pun ckp girl tp sbb dah dua kali preg n smua slh scan gender so sy x sure sgt haha.. Apa pun asalkan bby sht smpurna amin...

2x mimpi pegang baby girl. Tapi scan 4x di tempat yg berbeza boboy. 😂 Alhamdulillah takpe janji anak mama sihat walafiat. Aaamiinn.

Xtw lagi boy ke girl...scan dh 2kli bby kepit peha...kata hati 50% rsa mcm girl lg 50% rsa mcm boy...jd tggu time nk bersalin nnty la

Hati kuat kata girl.. mak sy n suami pn ckp girl.. in shaa Allah doa la dpt girl sbb hritu details scan dua kali doc ckp girl hehehe