Boleh ke makan jeruk buah ?

Hi ibu² semua. Boleh ke nak makan jeruk buah, teringin sangat tekak rasa nk makan yg masam². Sy baru 8w, 1st preg🥰

2 Các câu trả lời

seeloknya buat sendiri la. without berasaskan cuka. macam saya kalau mengidam jeruk mangga contohnya buat sendiri je. tapi tak letak cuka. kalau kita beli luar selalu kan jeruk tu dah direndam dengan cuka so cuka bahaya untuk kandungan.

boleh mkn, tp sekadar nak lepaskanrasa mngidam lah .. tak boleh mkn byk2 sbb tak elok