Tiada simptom

Hi ibu2 semua.. Alhamdulillah sy dah 4weeks preggy for 1st baby.. Tp sy tak merasakan apa2 simptom macam morning sickness dan selain nya... Adakah ini perkara biasa... 🤣#bantusharing #firstbaby

14 Các câu trả lời

sya 3week,yg sya xsuka duk asyik muntah2,mual2,loya,kuat tdo dan pling xske. tgh relax2 eh nk kencing..

4y trước

alhamdulillah,rasa itu je. cuma merisaukan buat upt 3kli tp negatif.

saya dah masuk second pregnancy alhamdullillah memang xde alahan dr dlu..

kita sma sis 4 week tapi xdah simptom hehhe

sis..konfem positif dpo keberapa ye