Hanya ada kantung

Hi ibu² sekalian. Nak tnye pade yg berpengalaman. Semalam sy scan 8weeks doc ckp cume ade kantung. Baby xde mgkin xmenjadi. So pakar bgi masa smpai 20hb tggu jatuh sndri. Kalau xjatuh nk scan lagi incase mmg xde baby, nk cuci lah nt.. Ade x ibu² yg pernah alami..? Ade x yg smpai 10week pon masih xde bleeding smpai tpkse serah diri kt hospital?

2 Các câu trả lời

Masa saya 1st scan, baby sepatutnye 9mggu, tp doc nmpak kantung je. Dia kate mcm bru 4 ke 5 mggu atau xjd. Mse tu saya ada spotting dlm beberapa hari. Trus g hosp. Doc ckp bende sama. Ttbe 1 hari, bleeding teruk. Igtkn xselamat dh. Alhamdulillah baby menjadi dn dh ada degup jntung pun. Now, baby saya dh nk masuk 5 bulan. Doa byk2 sis

sy pun skrg mcm ni..btl ke kena cuci? bleeding da seminggu..xde turun kantung..9w nnti dtg cek lg..tp mgkin kena cuci