Brown Discharge - 9weeks pregnancy

Hello ibu² sekalian. FTM here. Nak tanya, light brown discharge macam ni normal ke? Dah pergi klinik. Dr cakap takde pape. Kalau bleedin, Dr suro datang balik. Boleh share pengalaman ibu² sekalian? Terima kasih

Brown Discharge - 9weeks pregnancy
6 Các câu trả lời

Hm sy frst preg dlu setitik je tapi warna mcm ni😔keluar malam. Esok pgi tu nk pegi cnfirmation masatu dh bleeding fresh blood dan sy misscarriage. Pape pun awak consult dgn doc ye. Jaga kesihatan dn jgn overthinking.. kalau bleeding atau kluar lgi beterusan awk bolrh trus ke hospital.

saya pernah macam ni. dr assume saya ada discharge infection, dia bagi ubat tablet (utk anti fungal tak silap) masukkan dalam vagina. 4-5 days lepas tu saya keluar fresh blood and miscarriage. awak monitor je from now, rehat and jangan overthinking. kalau bleeding lagi terus ke hospital.

Baru je misscariage sbb brown spotting mula2, 4 hari lepas tu fresh blood, dan kantung kluar sndri, complete misscariage. mommy monitor je...fkr yg baik2, tp klu ada fresh blood trus ke hospital.

saya pun ade keluar spoting mcm ni ..esok cuti sy nak pegi klinik..saya baru 10 week ..nak tanya doktor ..risau jugak kenapa kan..harap2 kita semua dipermudahkan urusan..

don’t worry, saya baru kena juga tp check heartbeat baby semua ok, doctor kata just darah lama & kena consume duphaston. Awak check doctor ya.

Takde pape tu . Betul doc tu kata macam saya lah awal2 mcmtu tklama kluar drh