Setahun 8 bulan

Hi ibu2, saya nk tnya, akhir2 ni Ank saya bengkak gusi n berdarah, ada ke ibu2 dekat sini thu apa puncanya. First dia demam..Lps tu naik ulser dalam mulut bengkak gusi berdarah..mlut berbau sangat2. Saya dah bawa pergi hospital swasta, check Ank Sy, katanya gusi bengkak.

1 Trả lời

bawa ke klinik pergigian sis,ada Dr yg boleh handle case anak sis. kesian sebab mulut sakit anak tak boleh makan dan menyusu nanti