Scan kandungan

Hi ibu2 saya nk bertanya.. Kenapa ye klau ikut kiraan last period saya kandungan dh masuk 8minggu tapi bila g scan swasta doc cakap baru 4minggu.. Yg peliknye dia scan perut xsmpai seminit n cakap baru 4minggu tnpa explain apa2. Sedih takut semua ada. #anakfirst

1 Trả lời

kalau ade budget lebih cube try scan dekat klinik lain. sy pun ikut LMP dah 6w , tp bile scan baru 4w .. sy jumpe blk doc lps 3 minggu. dah 9w dah . in shaa Allah. kalau selagi xde bleeding or spotting ok je tu. semoga dipermudahkan urusan mummy❤️