UPT NEGATIVE TAPI HAMIL 7 MINGGU

Hi ibu2, saya nak tanya siapa yg pernah alami hamil 7 minggu tp check UPT -ve dan berlakunya bleeding. Boleh kongsi pengalaman ibu2... terima kasih 🥲

2 Các câu trả lời

blighted ovum.

4mo trước

Thank you puan.. sy tanya sbb last time sy check UPT positive dan berlaku bleeding pada week ke 6. Refer di hospital masih xnmpk kntung tp UPT +ve dan dah buat ujian darah, HCG mmg sahkan sy hamil, cuma x nmpk kantung. Dr Bagi suntikan hormon dan ubat Duphaston. Dan Dr. Cakap biar masa yg tentukan.. Selepas sehari consume Duphaston atas saranan Dr. untuk stopkan darah, UPT test jadi -ve. Sy nak tahu sbb appoitment lagi 5 hari... sekurang2 nya sy dah ready untuk terima sbrg kemungkinan.. 🥲