Zincofer & calcium

Ibu2 , saya lagi kuat dan bertenaga tanpa makan ubat ni.. bila makan, konfirm rasa mual dan muntah, cirit birit lemas badan.. saya bru 5 w 6 dys..

2 Các câu trả lời

Tukar kpada obimin, sbb kandungan masih baru tu kne makan ubat vitamin untuk baby

3y trước

Zincoffer dgn saya pon tak okay, saya mintak doktor tukarkan ubat kepada iberet sbb kandungan dah besar, kalau obimin ni untuk awal kndungan boleh la harapnya takde side effect seteruk zincoffer la, mkn yg tu mula2 elok jgk saya haritu