Hamil 17weeks

Hi ibu2, saya first mom. Now pregnant 17weeks. Sekarang kerap betul sakit bawah perut. Macam ngilu2 gitu. Rasa sakit tu skala 2 je. So far takde bleeding ke apa. Tp sakit tu akan dtg dgn tiba2 dlm 2 3 saat mcm tu. Then stop. Normal ke ye? Kawan ckp sbb perut nak membesar🥲🥲#firstmom #advicemommies

2 Các câu trả lời

betul. rahim awak tengah mengembang. dan baby makin membesar. nanti masok 3rd tremister lagi la. nak jalan pon rasa susah. semua mcm rasa serba xkena

8mo trước

Haha adehhh tp alhamdulillah la normal hehe risau kita

Betulla tu perut nk membesar. Lagi2 kalau awk jenis kurus. Takde lebihan kulit nk bg regangan 😂

8mo trước

Hahah nasib kitonyo gemss hahaha