Gejala Kehamilan & UPT

Ibu2 , saya 7 week dh sah kan pregnancy di klinik . Tapi kenapa dh hilang gejala hamil dan double line UPT makin samar ya ? #ingintahu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

cuba check balik lg smggu. if makin samar prgi scan kt swasta lg skli. klau ye masih ade, pls jgn cuba utk test upt lg dah sbb nnt awak yg akan stress. fokus pd kesihatan diri n baby. jaga waktu mkn folic acid. cut manis n kafein sbb boleh halang resapan ubat folic acid tu.

Hi sis, mcm mna skrg? Sbb sy skrg 5mggu preg tp upt semakin samar, buntu🥲

1y trước

Waa Alhamdulillah sis, nak bsalin dh sis, sy hritu chemical pregnancy, khamilan baru 5mggu, mgkn sbb tu upt smakin samar, klau dh 7 mggu keatas upt samar mgkn msih normal, tq sis, smoga d permudahkan bsalin nti, aaminn ya rabbal alamin 🤲🏻