Air Ketuban Berkurang

Hi ibu2, saya 28weeks dan doktor cakap air ketuban saya 8.6, kena scan lagi 2minggu untuk check air ketuban.. Doktor cakap air ketuban tak boleh kurang dari 8 dan tak boleh lebih dari 25.. ada tak tips nak tambahkan air ketuban? Saya setiap hari minum air kosong 2.5L, dan doktor cakap air yg kita minum tak mempengaruhi air ketuban, tak semestinya kita minum air bnyk air ketuban pun akan banyak.. Risau pulak kalau kurang dari 8.. Help🥲

6 Các câu trả lời

makan tembikai sis , boleh banyakkan air ketuban in Shaa Allah

saya pernah dengar makan buah tembikai. boleh cuba sis..

ada ambik sample bawa tak. kadang2 leaking tampa sedar

Minum bnyak air kosong, atau pn mkn tembikai sis.

minum atau makan tembikai.

minum air kelapa asli