keputihan masa preggy trisemester

Ibu2 sapa2 ada pernah tak .3 bln preggy keluar keputihan masa chek nan klinik doktor tanya kalau ada kena bagitahu doktor ..masa tu x keluar lagi. sekarang dh start bbrapa hari keluar. tp next week bru appointment doc bru leh tanya. sja tanya skrg kot2 sapa2 ada pengalaman.plis share

1 Trả lời

yg sekarang ni berubah warna dan berbau x? klu da jd cmtu boleh je g klinik terus, nk tggu appointmen pun boleh je klu bleh sabar. hehe...doktor ckp klu brubah warna jd hijau2, gatal, berbau, baru check n bg ubat. tp klu ok2 saje normal la tu, ibu2 mengandung mmg ade keputihan...hormon katenye...

5y trước

nanti tny doktor ye...sy keputihan wrna kuning2..kdg2 gatal, tny dktor td die just suh pantau je...