baby cirit birit

ibu2 pernah tak baby cirit birit lama smpai 3minggu?? ..sya ni dah buntu dah baby sya 4bulan cirit birit dah 3minggu ..mnum susu fm cirit mnum susu sya pun cirit ..dah gi hospital dah tapi masih sma jugak ..sya ksiankan baby sya smpai sya nangis tgok baby sya asit berak jaa🥲#bantusharing

3 Các câu trả lời

ada org bagi tips dkt saya sebab anak sy pun dh 4 hari cirit birit sy baru nak cuba.. sis boleh la cuba tips semoga anak sis cepat sembuh

salam sis. baby sis dh oke? sis buat mcm mana ye? anak saya pn cirit lama belum pulih🥲

3mo trước

sekarang ni Alhamdulillah dia dah ok sebab dah start mkan n baby sya full bf sekarang ..masa cirit2 tu sya gi klinik n bgi mnum air garam jaa

ada cuba tukar susu fm tak?

8mo trước

sudah ..dah dua susu sya tukar tetap sma ..yg peliknya skali ngn susu sya pun dia cirit jgak ..