Cream@lotion untuk strecth mark @ celulite ?

Ibu2 pakai lotion atau cream apa untuk masalah di atas ? Boleh share jenama yg ibu2 pakai ..

1 Trả lời

Hi sis. Sy pakai Rosken cream yg warna biru ni dr hr first sy tau sy pregnant. Pas mandi, lap bdn n terus pkai lotion ni. Sekali sehari je sy pkai. Cuma ms 1st trimester, pkai 1 pump di area perut, blkg pinggang, peha, punggung n area breast n nipple. Msk 2nd trimester br sy pkai 1setengah pump. 3rd trimester sy pkai 2pump ke 2setengah pump. Bergantung pd makin luas perut la. Now sy dh 36 wks. Alhamdullillahhh setakat ni xde gatal2, xde sy menggaru2, xde stretch marks. Xtau la pas beranak nnt cmne.