18 week Normal Takde rasa pape ?

Ibu2 Normal kee dah 18 week belum beberapa nampak baby bump ? dan belum rasa pape ?? #bantujawab #firstmom #bantusharing ##bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

4 Các câu trả lời

Normal sis.sy pun nk msuk 19 weeks tk nmpk lgi n tk rasa lagi gerakkn.maybe sbb bdn chubby kot.klu bdn kurus 18 weeks da bole nmpk bby bump n rasa dia gerak

1mo trước

ouhhh sayaa dah ade sikit2 dahh die kick dan dah ade baby bump

normal utk first mom. bab kick tuh, maybe lewat sikit ataupun still confuse rasa kick or bunyi perut.

1mo trước

ouhh fahamm. Terima kasihh bagi jawapan dan pendapat. ❤️✨

normal for first mom.. dlu pon sye risau gak.. tapi 21 weeks dah mule terse ..hihihi

1mo trước

hihi okeyyy awakkk. terima kasihh awakkk🥰

normal

1mo trước

ouhh okeyy okeyyy .. terima kasihh